Ziua bună, ziua voluntarilor mici – copiii câștigători în Pădurea Pedagogică (1)

Aprilie 2016

Zilele acestea, în cadrul Săptămânii Altfel, elevii din școlile localităților Șieu-Odorhei, Silivașu de Câmpie și Uriu care au participat la “Ziua Bună! - Ziua Voluntarilor Mici”.

Zilele acestea, în cadrul Săptămânii Altfel, elevii din școlile localităților Șieu-Odorhei, Silivașu de Câmpie și Uriu care au participat la “Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici”, au vizitat Pădurea Pedagogică din campusul Tășuleasa. Chiar dacă uneori a plouat, a fost soare sau vânt, aceștia au plecat fascinați și cu multe informații despre diverse specii de arbori, animale, mediul înconjurător sau moduri alternative de produs energie electrică.

Un proiect Tășuleasa Social@Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. și Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Coca-Cola HBC Romania, După Noi.

Share on

Universuri paralele

La fel cum sunt mai multe organizații non-guvernamentale cu aceleași scopuri și obiective, la fel cum se desfășoară în paralel mai multe proiecte asemănătoare sau cu aceleași teme.

Pădurea Transilvania 3.0

Cum se poate valida o inițiativă bună? Prin faptul că se pune în aplicare de mai multe ori. Exact așa s-au petrecut lucrurile și cu Pădurea Transilvania – ajunsă în 2016 la a treia ediție.