Verde 003 Tășuleasa

august 2009

În toti cei trei ani pe durata proiectului Verde 003, am avut o bună colaborare cu autoritățile.

Cei mai buni 30 de lideri din anul anterior proiectului Verde 003, au beneficiat, timp de o săptămână, de un extins transfer de competențe în campusul nostru. Tema a fost reprezentată de colectarea selectivă a deșeurilor ca modalitate de protecție a naturii și a apei.

 

Instruirea a constat în cursuri de project management și relații cu presa susținute de reprezentantul sponsorului proiectului, Laura Sgârcitu, specialist în programe comunitare.

 

Ulterior părții teoretice, tinerii au scris ei înșiși un proiect pe care l-au prezentat și l-au analizat împreună cu echipa. Întorși în orașele lor, aceștia au implementat proiectul lucrând îndeaproape cu autoritatea locală și conducerea liceului, obținând fonduri de la mediul de afaceri local/regional și demonstrând rezultatele prin acoperirea media obținută.

 

În toți cei trei ani pe durata proiectului Verde 003, am avut o bună colaborare cu autoritățile. Am fost sprijiniți de Ministerul Educației, Ministerul Tineretului și Sportului și de Ministerul Mediului, am lucrat eficient cu primăriile și firmele de salubrizare din toate orașele prin care am trecut, am fost sprijiniți de Poliția locală și Jandarmerie.

 

Share on

Tabăra Leoni 2009 Tășuleasa

În cele 6 zile de tabăra cei 24 de copii au fost inițiați în definițiile de bază ale voluntariatului, ecologiei și implicării civice.

Proiectul Piatra Tășuleasa, 2009

Ne-am dorit ca proiectele noastre să se desfașoare în cele mai bune condiții.