Tăşuleasa Social întâlneşte THW

August 2016

Mulţumim THW pentru o lecţie importantă şi pentru toată atenţia voastră.

Experienţele voluntarilor de la Tăşuleasa Social cu organizaţii din Germania au contat pentru noi ca inspiraţie şi ca sprijin în majoriatea proiectelor noastre. Aşa se face că parteneriatul cu Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. devine tot mai puternic de 16 ani de când el există. Datorită acestei colaborări am cunoscut-o şi pe prietena şi voluntara noastră Stephanie Lindemann.

 

Stephanie este voluntar la Die Johanniter şi în acelaşi timp este director executiv la o altă mare organizaţie germană, Technisches Hilfswerk (THW). Ea se ocupă de proiectele cu grupuri de tineri. Acum două săptămâni, trei dintre voluntarii noştri au fost invitaţi să ia parte la Bundesjugendlager der THW-Jugend 2016, o tabără de corturi la care au participat aproximativ 5.000 de tineri din toată Germania. 

 

Scopul nostru a fost acela de a aduna cât mai multă informaţie pe care ulterior să o putem împărţi cu colegii noştri. Am văzut cum funcţionează o tabără de dimensiuni mult mai mari decât cele cu care eram obişnuiţi şi am cunoscut oameni care au fost bucuroşi să ne vorbească despre munca lor şi despre modalităţi eficiente de a gestiona problemele care pot apărea în grupurile de tineri.

 

Mulţumim THW pentru o lecţie importantă şi pentru toată atenţia voastră şi nu în ultimul rând multe mulţumiri lui Stephi pentru că a făcut ca acest lucru să fie posibil!

Share on

Școala de Mers pe Munte 2016

Un proiect Tășuleasa Social în parteneriat cu Coca-Cola HBC România.

Via Maria Theresia 3.0

Via Maria Theresia 3.0 i-a făcut pe unii să ne numească “o mare gașcă de nebuni”.