Tashu Nomad

Noiembrie 2016

Tășuleasa Social lansează Tășu NOMAD!

Tășuleasa Social lansează Tășu NOMAD!

 

A călători nu înseamnă doar a te muta dintr-un loc în altul. Nici nu spunem că trebuie neapărat să îţi găseşti sinele undeva pe drum. Credem pur şi simplu în călători şi în poveştile lor care trebuie să însemne orice vor ei să însemne. Vrem să promovăm un călătorit prietenos cu oamenii şi cu natura, la fel cum am făcut şi când a venit vorba de educaţie sau sport. În plus, ne-am dat seama că ne aflăm într-un loc cu mult potenţial de a face parte din călătoria cuiva. Cel puţin el face parte din a noastră.

 

De aceea, Tăşuleasa Social pune la dispoziţie două paturi sau loc de campare (gratuit), timp de o noapte, pentru cei care călătoresc cu rucsacul în spate și ajung la poarta noastră. Nu vă vom întreba de itinerar, în cazul în care lucrurile nu au mers conform planului, nu contează dacă veniţi de undeva din România sau de undeva departe, contează doar asta : “avem unde să dormim la noapte”.

 

Au prioritate persoanele care au participat la vreo acțiune Tășuleasa, care au parcurs sau urmeză să parcurgă traseul Via Maria Theresia și cei cu rucsacul în spate. Pentru a vă putea găzdui, trebuie întăi să ne anunțați.

 

Ne puteţi contacta pe pagina de facebook sau prin contul de Couchsurfing (www.couchsurfing.com/users/2002837223).

Share on

Atelierele Tășuleasa – copiii Raiffeisen Bank

Ne bucurăm de fiecare dată când lucrăm cu o nouă grupă de copii sau tineri.

Tășuleasa prezintă: Tășuleasa Social Cluj

Tășuleasa Social are un mic puiuț.