Schi Fond și Biathlon – februarie 2015

Pășunea Rusu, februarie 2015

Anul acesta festivalul s-a desfășurat în zilele de 21 si 22 februarie și s-a bucurat de participarea a 300 de persoane în prima zi și a 250 de iubitori de sport în ziua a doua.

Și în acest an am avut bucuria să vedem lume multă dornică de sport în cadrul Festivalului de schi fond și biatlon de pe Pășunea Rusu – în apropierea campusului Tășuleasa Social. Anul acesta festivalul s-a desfășurat în zilele de 21 și 22 februarie și s-a bucurat de participarea a 300 de persoane în prima zi și a 250 de iubitori de sport în ziua a doua.

 

Organizatori au fost alături de Tășuleasa Social, Clubul Sportiv Municipal Bistrița, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, Liceul cu Program Sportiv Bistrița, UM01331 Bistrița, Inspectoratul Școlar Județean B-N, Inspectoratul Situațiilor de Urgență și Inspectoratul Județean de Jandarmi B-N.

 

Programul a cuprins mai multe concursuri între cluburile participante, demonstrații militare și cursuri de schi fond. Zăpada superbă și temperaturile perfecte pentru schi, au contribuit la cele 2 zile pline de energie, veselie și voie bună.

 

„Sute de zâmbete și zeci de medalii am găsit astăzi pe Pășunea Rusu din Piatra Fântânele, acolo unde Tășuleasa Social a organizat pentru a treia oară Festivalul schiului fond și biatlonului. Am fost onorat de faptul că am putut să premiez câțiva dintre campionii zilei și să mă bucur de o atmosferă de poveste în unul dintre cele mai frumoase locuri din Bistrița-Năsăud! Felicitări Alin! Felicitări Tășu!” a scris președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

 

Începând cu acest an, Tășuleasa Social deține 15 perechi de schiuri pentru schi fond noi, cu ajutorul firmei Medimpact și al Familiei Pitic din Cluj Napoca, cărora le mulțumim frumos!

 

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea Festivalului, susținând în acest fel un sport tot mai îndrăgit și promovând întreaga zonă.

Share on

Împădurire Stanciova Recaș – 14 martie 2015

Au participat 80 de liceeni din Oradea, localnici din Stanciova și Recaș, voluntari din Arad, Piatra Neamț chiar și din București. Partenerii noștri au fost ca și la alte plantări Coca-Cola Hellenic și Romsilva prin Ocolul Silvic Stejaru, ne-au sprijinit Eco Stuff, Școala Waldorf și Festivalul Plai.

Camionul de Crăciun 2015

În acest an au primit cadouri toţi copiii care au răspuns afirmativ invitaţiei voluntarilor de la Tăşuleasa de a planta puieți, cu ocazia Zilei Arborelui, în data de 28 martie 2015.