Împăduriri

Bistrița, 7 aprilie 2012

Acțiunea s-a desfășurat cu 50 de tineri veniți din Bistrița, București, Cluj, Galați și Republica Moldova, iar la numărătoarea finală s-a anunțat că au fost plantați 3500 de puieți.

Tășuleasa Social a plantat în această primăvară alături de voluntarii săi, pentru al optulea an consecutiv. Astfel sâmbătă 7 aprilie, voluntarii Tășuleasa au împădurit la Sânmihaiul de Câmpie puieți de salcâm, paltin și cireș sălbatic. Acțiunea s-a desfășurat cu 50 de tineri veniți din Bistrița, București, Cluj, Galați și Republica Moldova, iar la numărătoarea finală s-a anunțat că au fost plantați 3500 de puieți.

 

Împădurirea a fost organizată în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare și Ocolul Silvic Experimental Lechința.
Dacă în alți ani voluntarii s-au bucurat de prezența lui Marcel Iureș, Alexandru Tomescu sau Cosmin Bumbuț, în acest an celor de la Tășuleasa li s-a alaturat tânărul regizor Andrei Dăscălescu care s-a plimbat discret printre puieți imortalizând momentul, dar a pus și umărul la treabă plantând alături de ceilalți.

Share on

Ecologizare în Peștera Izvorul Tăușoarelor

Cele mai îndepărtate scări de lemn au fost aduse de la peste 400 de metri de la intrare, pe o diferenţă de nivel de 120 de metri, însemnând depăşirea mai multor verticale.

Donații pentru sinistrații din Vrancea

Dotați cu două mașini de teren și sprijiniți de echipajul de la ISU Bistrița și ISU Vrancea, cei 12 voluntari ai asociației au trecut pe la fiecare gospodărie din sat și au lăsat câte un pachet.