Donații Bistrița, 2004

Bistrița, 2004

Tășuleasa Social, împreună cu Die Johanniter, a donat medicamente și mobilier pentru spitalul din județul Bistița-Năsăud.

În luna mai, Tășuleasa Social, cu ajutorul organizației Die Johanniter, a reușit să îmbunătățească condițiile din Căminul Spital Beclean și din două școli, una din comuna Prundul Bârgăului și cealaltă din comuna Mărișelu, județul Bistrița-Năsăud. Donația a fost estimată la 2.000 €.

 

121011220432dsc_7866

 

În luna decembrie, Tășuleasa Social, împreună cu Die Johanniter, a donat medicamente și mobilier pentru spitalul din județul Bistița-Năsăud; în același timp asociația a dotat și una din școlile bistrițene cu mobilier și material didactic.

 

În decursul aceluiași an, Centrul de Recuperare Sfântul Luca din Beclean primește o donație de medicamente. Intermediarul acestei donații a fost Tășuleasa Social.

Share on

Camionul de Crăciun 2004

Tășuleasa Social, împreună cu organizația Die Johanniter, a împărțit în cadrul proiectului "Camionul de Crăciun" 12.500 de cadouri copiilor.

Împăduriri Bistrița, primăvara 2004

La activitate au participat 10 tineri germani și 10 tineri români care au plantat 2.000 de puieți donați de Ocolul Silvic Tihuța-Colibița.