Tabăra cu copii din Republica Moldova

Tășuleasa, august 2011

Timp de o săptămâna 16 tineri și copii din Republica Moldova participă la un schimb de experiență împreună cu 25 de voluntari ai asociației din Romania și Germania.

Timp de o săptămână 16 tineri și copii din Republica Moldova participă la un schimb de experiență împreună cu 25 de voluntari ai asociației din România și Germania. Această tabără s-a desfășurat la inițiativa Rotary Club Bistrița-Nosa, Lions Club Bistrița și Clubul Rotary Chișinău, și reprezintă în același timp și o premieră pentru Tășuleasa Social care până acum nu a mai desfășurat activități cu tinerii din Republica Moldova.

 

Voluntarii asociației s-au ocupat de programul săptămânii, program ce a cuprins mai multe teme legate de voluntariat, cultură organizațională, educație non formală și schimburi de experiențe culturale, depășind în acest fel limitarea granițelor dintre tinerii din țări diferite.

 

În același timp Tășuleasa Social a pus la dispoziție toată săptămâna cel mai nou proiect al asociației, Pădurea Pedagogică, loc în care tinerii au avut posibilitatea să-și depășească limitele, au dobândit încredere în sine și au învățat să lucreze în echipă.

 

120911220339moldova_1

Share on

Tabăra Leoni 2011 Tășuleasa

Anul acesta tinerii au avut șansa să fie conduși și instruiți în „Pădurea pedagogică” de către cei 10 lideri voluntari Tășuleasa.

Pădurea Pedagogică

Pădurea Pedagogică se întinde pe o suprafață de trei hectare și conține 29 de elemente practice care îi ajută pe tineri să înțeleagă rolul apei curate în natură, relația apei cu oamenii și pădurea.