Swimathon 2013

Cluj-Napoca, iulie 2013

A 5-a ediție a Swimathon-ului a mobilizat mai mult de 600 de susținători care au reușit să adune peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânși direct la fața locului.

Data de 13 iulie a marcat la Cluj Napoca un nou moment de bucurie pentru membrii Tășuleasa Social, pentru prietenii și susținătorii săi.
Swimathon 2013, eveniment organizat de Fundația Comunitară Cluj la Complexul de Natație Universitas al Universității Babeș-Bolyai, a reunit peste 150 de înotători care au parcurs împreună 2.474 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 123 de kilometri.

 

A 5-a ediție a Swimathon a mobilizat mai mult de 600 de susținători care au reușit să adune peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânși direct la fața locului.

 

 

Tășuleasa Social a participat prin intermediul a 14 înotatori organizați în echipe de ștafetă.

 

Cei 14 oameni minunați au parcurs plini de energie bazin după bazin, în aplauzele și încurajările celor 45 de tineri români și germani veniți să îi susțină cu entuziasm de pe margine. Fiecare înotator și-a propus de la bun început să adune cel puțin câte 2.000 de lei, care ar însemna 1.000 de copaci plantați de Tășuleasa Social în îmădurirea de toamnă.

 

Efortul echipei de ștafeta de la Tășuleasa Social a început de fapt cu multe luni înainte, deoarece toți s-au antrenat temeinic pentru a susține o cauză dragă inimii tuturor – pădurea.
Ștafeta TĂŞU a parcurs în total 244 de bazine de 50 m și, mai mult decât atât, a reușit să își depășească obiectivul propus, adunând peste 30.000 de lei, adică în jur de 10.000 de dolari. Ne bucură acest lucru, deoarece pentru noi înseamnă și mai mulți puieți pe care îi vom planta în această toamnă, împreună cu voluntari.

 

Suntem recunoscători pentru efortul depus de voluntari și le mulțumim cu inima deschisă tuturor donatorilor și susținătorilor. Prietenii de la Camino, care ne-au găzduit la after-party, au de acum la rândul lor un “fan club” compus din membrii marii familii Tășuleasa Social!

Share on

Grupa de copii de la Chișinău

Pe parcursul șederii lor în campus, tinerii din Chișinău au putut viziona filme despre activitatea Tășuleasa Social, prezentate din dorința de a-i face mai conștienți de importanța acțiunilor de protecție a mediului

Schi Fond și Biathlon 2013

Festivalul de Schi Fond și Biatlon a atras în 2 si 3 februarie 2013 pe Pașunea Rusu din Piatra Fântânele peste 250 de participanți, depășindu-ne cu mult așteptările.