Proiectul Piatra Tășuleasa, 2004

Tășuleasa, 2004

În luna noiembrie, Tășuleasa Social primește autorizație pentru rețeaua publică de curent electric, moment în care în campusul asociației, aflat la peste 1.000 m altitudine, s-a început utilizarea curentului electric.

În anul 2004, se contruiește pe o porțiune de 350 m un drum comunal; costurile acestei lucrări au fost suportate în totalitate de Asociația Tășuleasa Social. În luna noiembrie, Tășuleasa Social primește autorizație pentru rețeaua publică de curent electric, moment în care în campusul asociației, aflat la peste 1.000 m altitudine, s-a început utilizarea curentului electric.

 

 

Deoarece tabăra de voluntari a asociației găzduia numeroși copii în cursul anului, amenajarea unui loc de joacă pentru aceștia a fost mai mult decât necesară. Terenul de joacă a fost construit cu ajutorul voluntarilor germani, aceștia asigurând și plata tuturor costurilor acestui proiect.

Share on

Împăduriri Bistrița, primăvara 2004

La activitate au participat 10 tineri germani și 10 tineri români care au plantat 2.000 de puieți donați de Ocolul Silvic Tihuța-Colibița.

Camionul de Crăciun 2004

Tășuleasa Social, împreună cu organizația Die Johanniter, a împărțit în cadrul proiectului "Camionul de Crăciun" 12.500 de cadouri copiilor.