Maratonul Via Maria Theresia – august 2015

Maratonului Via Maria Theresia, august 2015

La maraton au participat 148 de concurenți din România și din străinătate. Traseul a fost considerat unul dificil datorită diferenței mari de nivel, dar toți participanții au declarat ulterior că efortul a fost compensat de frumusețea locului.

În anul 2015 cea de a doua ediție a Maratonului Via Maria Theresia a însemnat triplarea numărului de participanți – ceea ce ne bucură și totodată ne obligă să ridicăm ștacheta. Probele care s-au desfășurat în acest an au fost ultramaraton, maraton, semimaraton și mountain-bike.

 

Ne-am bucurat să îi cunoaștem pe cei 61 de concurenți care și-au testat limitele rezistenței fizice pe parcursul celor 83 de kilometri ai traseului de ultramaraton. Linia de finish a fost trecută de primul temerar după 9 ore și 47 de minute.

 

La maraton au participat 148 de concurenți din România și din străinătate. Traseul a fost considerat unul dificil datorită diferenței mari de nivel, dar toți participanții au declarat ulterior că efortul a fost compensat de frumusețea locului.

 

Pentru proba de semimaraton am avut 192 de concurenți, iar traseul de 22,6 km s-a parcurs de cel mai rapid dintre aceștia în 2 ore.
Cei 152 de iubitori de natură care au preferat drumeția au putut să aleagă între cele 3 trasee cu distanțe diferite, special marcate și amenajate de voluntarii Tășuleasa Social. Festivitatea de premiere a avut loc la Cantonul Silvic Tihuța Colibița, unde pe cei 83 de premianți de toate vârstele i-au felicitat actorii Marcel Iureș și George Mihăiță.

 

Am avut alături la această ediție ca partener și sponsor principal Raiffeisen Bank precum și sustinătorii de cursă lungă Die Johanniter și Coca Cola Hellenic România.

 

Ne-au sprijinit Administrația Parcului Național Călimani, Regia Autonomă a Pădurilor Romsilva, Autoritățile locale și județene din județele Bistrița-Năsăud și Suceava, Salvamont și SMURD Bistrița-Năsăud și Suceava, Phisiokinetic Bistrița, Quantum Sport, Marmot Mountain Europe, Brânzaș Design, Aqua Schreiner, KTB Promotion, Megatitan, RomaniaOne, Sepiaprint, Beard Brothers, CEP Intelligent Sportswear, High5 Sports Nutrition și partenerii media: alergator.ro, Sportul Bistritean, Diva in bocanci, timponline.ro, ObservatorBn, sportsplanner.ro

 

Mai multe informații găsiți aici: http://via-maria-theresia.ro/
Felicitări tuturor participanților, vă așteptăm și în 2016!

Share on

Școala de Mers pe Munte – august – septembrie 2015

S-au înscris peste 700 de persoane din care am selectat cei 300 de cursanți din 38 de localități ale țării.

Tabăra Rotary la Tășuleasa Social – 20 iulie – 1 august 2015

Tinerii au avut ocazia să participe la ședința Clubului Rotary Bistrița Nosa, unde i-au cunoscut pe doi dintre reprezentanții YEP pe district, Viorel Brad și Lili Filip.