Împădurire Tritenii de Sus

12.03.2018

Plantare de primăvară cu Tășuleasa Social!

Plantare de primăvară cu Tășuleasa Social!

 

Dragilor,

 

În toamna anului trecut am plantat Pădurea Transilvania 4.0 în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj. Următoarea Pădure Transilvania urmează tot în toamna acestui an, dar cea de primavară va păstra locația.
În comuna Tritenii de Jos sunt două sate: Tritenii de Jos și Tritenii de Sus. Când cei de la Tritenii de Sus au văzut ce pădure mândră a primit Tritenii de Jos, au decis că vor și ei o pădure.
Așadar, sub motto-ul “Vrem și noi o pădure”, Tășuleasa Social vă invită pe data de 31 martie 2018 să plantăm 5 hectare de pădure la Tritenii de Sus, să aibă și ei o mândră pădurice!

Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați împăduririi de primăvară de la Tritenii de Sus, în data de 31 martie 2018 cu mic cu mare! Asigurăm transport din Cluj și Bistrița, o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți, veselie și voie bună!

 

Vă rugăm să vă înscrieți pe lista de mai jos, doar dacă sunteți siguri că veți participa!!! Să aveți mare atenție la Regulament și instrucțiuni și să fiți punctuali!

 

Aveți mare băgare de seamă la program care este următorul:

 

Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 7:30 din fața Palatului de Justiție Bistrița
Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 9:00 din parcarea Sălii de Sport Horia Demian
Început de plantare: ora 10:00
Masa de prânz: ora 13:00
Întoarcere la Cluj respectiv Bistrița: ora 15:30

 

Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci vă rugăm să specificați cu atenție orașul din care veți lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. Persoanele care s-au înscris anul trecut și nu s-au prezentat, nu vor avea dreptul la participare la această împădurire. Cei care se vor înscrie și nu se vor prezenta, nu vor avea dreptul la următoare împădurire. Luăm aceste măsuri deoarece Tășuleasa Social suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de noi indiferent de prezența acestuia la plantare.

 

Asteptăm maxim 700 de participanți motivați și cu dor de plantat, așa că nu ratați!

 

Înscrierile sunt terminate.
Tritenii de Sus, păzea, că venim!!!

Share on

27 de paşi

O carte autobiografică de Tibi Uşeriu

Festivalul de Schifond și Biatlon

Cei prezenți pe Pășunea Rusu au avut parte de soare, s-au încălzit cu ceai fierbinte, s-au răsfățat cu turtă dulce și s-au energizat cu muzica de la Tășuleasa Social.