Grupa de copii de la Chișinău

Campusul Tășuleasa Social, 2013

Pe parcursul șederii lor în campus, tinerii din Chișinău au putut viziona filme despre activitatea Tășuleasa Social, prezentate din dorința de a-i face mai conștienți de importanța acțiunilor de protecție a mediului

Suntem bucuroși că și în acest an, cu sprijinul Coca Cola Hellenic Moldova am avut oaspeți un grup de copii de la Chișinău. Anul trecut alți 9 copii au vizitat campusul Tășuleasa Social, iar în acest an ne-au devenit prieteni încă 10 tineri frumoși, care au venit la Piatra Fântânele pentru o săptămână.

Le-am pregătit un program diversificat, așa încât fiecare zi petrecută în campus să le ofere posibilitatea de a acumula noi experiențe. Săptămâna a debutat cu activități interactive, care au permis tinerilor să se cunoască între ei și să învețe ce înseamnă o echipp.
Am continuat apoi cu o vizită în Pădurea Pedagogică – loc în care toți putem învață cum trăiește o pădure, care e dinamică acestui minunat “plămân verde” al planetei, care ne alimentează pe toți cu oxigen. Copiii au profitat de ocazie pentru a testa elementele practice din Pădurea Pedagogică punându-și la încercare cunoștintele și îndemânarea.
Am mers împreună pe munte, am vizitat Bistrița orașul nostru frumos cu puncte de atracție ce abia așteaptă să fie descoperite de ochii turiștilor. O vizită a fost organizată și la Centrul de Educație din Dorna Candrenilor și Fabrica de apă Dorna din Poiana Negri.
Pe parcursul șederii lor în campus, tinerii din Chișinău au putut viziona filme despre activitatea Tășuleasa Social, prezentate din dorința de a-i face mai conștienți de importanța acțiunilor de protecție a mediului.
Sperăm că s-au simțit bine și că vor duce cu ei amintiri minunate din săptămâna petrecută în mijlocul naturii, alături de Tășuleasa Social.

Share on

Împădurirea de toamnă – Budești Fânațe – octombrie 2013

S-au plantat 10.000 de puieți pe o suprafață de 2 hectare, cu ajutorul a 350 de voluntari din Bistrița, Cluj, Vatra Dornei, Piatra Neamț, Oradea, București și Petroșani.

Swimathon 2013

A 5-a ediție a Swimathon-ului a mobilizat mai mult de 600 de susținători care au reușit să adune peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânși direct la fața locului.