Atelierele Tășuleasa – copiii Raiffeisen Bank

August 2016

Ne bucurăm de fiecare dată când lucrăm cu o nouă grupă de copii sau tineri.

În 6 august am încheiat cu bine proiectul prin care 24 de adolescenți din toată țara au participat timp de o săptămână la atelierele din campusul Tășuleasa Social. Aceștia au făcut parte din programul „Ateliere Tășuleasa” cu copiii angajaților Reiffeisen Bank Romania, care ne-a permis să dăm șansa mai multor copii din comunități defavorizate să ia parte la programele noastre pentru perioade mai scurte, astfel ca voluntariatul își găsește multiple forme în organizația noastră.

 

În perioada petrecută aici, tinerii au trecut prin Pădurea Pedagogică și au învățat ce înseamnă un comportament eco și cum funcționează o organizație pe bază de voluntariat. Într-un fel sau altul, am vrut să le dăm ocazia să simtă o experiență de voluntariat cât mai autentică, așa că ne-am mobilizat pentru o ecologizare a Pășunii Rusu și la nivel mai înalt, am scris și modele de proiecte pentru ca ei să înțeleagă cum se întâmplă de fapt că tot ceea ce au văzut și experimentat, să funcționeze „în viața reală”.

 

Ne bucurăm de fiecare dată când lucrăm cu o nouă grupă de copii sau tineri și ne pare puțin rău că vara aceasta am cam încheiat cu sezonul acestor proiecte, dar ne continuăm treaba și ne pregătim pentru următorul mare eveniment, mult așteptatul maraton  Via-Maria-Theresia din 13 august!

 

Mulțumim @ReiffeisenBankRomania!

Share on

Tinerii Die Johanniter

O postare despre o colaborare

Tabăra internațională Rotary (YEP) 2016

Tășuleasa Social a găzduit pentru a treia oara consecutiv Tabăra Internaționala organizată de Rotary Club Bistrița Nosa.